Ajankohtaista

26.3.2016

SPUL:n golf-osakkeet edelleen jäsenistön käytössä

SPUL:n jäsenillä on käytössään golf-osakkeet Golf Pirkkalasta, Revontuli Golfista ja Wiurila Golfista. Osakkeita voivat käyttää ne SPUL:n jäsenet, jotka ilmoittavat nimensä sähköpostilla osoitteeseen poliisiurheilu(ät)spul.fi viimeistään 15.5.2016 ja maksavat 40 euron omavastuumaksun. Kausimaksu tulee maksaa SPUL:n tilille FI49 1555 3000 1004 39 myös viimeistään 15.5.2016. Maksu peritään kerran koko pelikaudesta ja sillä katetaan osa osakkeiden yhtiövastikkeesta. Omavastuumaksu on vain nimellinen, ja SPUL:n hallitus päätöksellään haluaa alentaa jäsenistön kynnystä harrastaa lajia ja luoda pelimahdollisuuksia.

Pelioikeus on vain SPUL:n jäsenellä, eikä sitä voi siirtää toiselle. Pelioikeus tarkastetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä Caddymasterin toimistossa SPUL.n lähettämästä nimilistasta Green Cardin tarkastamisen yhteydessä. Pelaajat varaavat itse lähtöaikansa suoraan kentältä.

Golf Pirkkalan säännöt

Golf Pirkkalassa jäsenistön käytössä on 60 kpl:n sarjakortti, jota voi käyttää milloin vain. Sarjakortilla pelatessa pelaajia voi olla samaan aikaan kentällä rajaton määrä. Liput on ladattu asiakastietoihimme ja niitä käytetään numerokoodilla. Koodi ja jäsentunnus lähetetään sähköpostilla maksun maksaneille. Pääset pelaamaan jäsentunnuksella.

Varausohjeet Pirkkalaan:
-Varausaika 2 viikkoa (13 päivää) eteenpäin
-Pelaaja voi varata ajat suoraan nexgolfiin omilla jäsentunnuksilla tai soittamalla
-Ajanvaraukseen kirjataan sarjakortin numero
-Lähtöaika vahvistettava viim. 15 min ennen
-Mahdolliset peruutukset 4 h ennen lähtöaikaa.

Wiurila

Wiurilassa (Salo) SPUL:lla on yksi pelioikeus. Kauden käyttökertojen määrää/osake ei Pirkkalassa eikä Wiurilassa ole rajoitettu. Rajoitusta tulee käytännössä kuitenkin siitä, että kentällä voi olla jäseniä samanaikaisesti vain pelioikeuksien oikeuttama määrä. HUOM! Pelaaja joutuu maksamaan pelaamisesta 15 euroa/kierros. Menettely koskee kaikkia ns. firmaosakkeilla pelaavia.

Revontuli

Revontuli-Golfissa (Hankasalmi) SPUL saa osakkeella käyttöönsä 60 pelilippua. Lippuja jäsenet voivat käyttää vaikka niin, että samanaikaisesti kentälle lähtee 4 jäsentä. Tällöin kuluu luonnollisesti 4 lippua ja nämä vähennetään kauden pelilippujen määrästä (60) aina siihen saakka kunnes vimeinenkin lippu on käytetty. Tähän asti peliliput ovat kyllä riittäneet koko kaudeksi. Revontuli-Golfissakaan ei kentällä saa olla samanaikaisesti jäsenistöä kuin yhdessä lähdössä kerrallaan. Vasta sitten kun jäsenlähtö on pelannut kierroksen loppuun (oli sitten yksi tai neljä jäsenpelaajaa), voi seuraava jäsenlähtö lähteä. Yksi pelaaja voi käyttää enintään 10 lippua.

Onnistunutta golf-kautta!

Yhteystiedot:

Pirkkala Golf, Vaittintie 95, Pirkkala, puh: 03 - 368 4444
Revontuli Golf, Ysitie 1543, Hankasalmi, puh: 014 - 844 8292
Wiurila Golf, Wiurilantie 126, Halikko, puh: 02 - 727 8100

1.2.2016

Vuoden poliisiurheilija on valittu. Lue hänestä ja muista palkituista lisää täältä.

 

3.6.2015

Lentopallonaiset etenivät EM -lopputurnaukseen naistentorjuntaseinä

Suomen poliisin naislentopallomaajoukkue osallistui 27. -29.5 Tanskassa järjestettyyn EM -karsintaturnaukseen. Suomen joukkue lähti selvänä ennakkosuosikkina karsintalohkoon B, jossa vastustajina olivat isäntämaa Tanska ja Slovakia. Suomi kesti ennakkosuosikin paineet ja oli loistavalla pelillä karsintalohkonsa ykkönen. Isäntämaa Tanska oli täysin altavastaaja ja ennakkoon vahvemmaksi vastustajaksi arvioitu Slovakia puski palloa suomen torjuntaseinään. Slovakkien selkäranka murtui lopullisesti suomen kovaan hyökkäyspeliin.

EM -lopputurnaus pelataan 5.-11.10 Venäjällä, Pietarissa.

 

 

 

 

3.6.2015

Uspe_Ellen Suomi luovutti valtikan Norjalle Turussa

Pohjoismaiden poliisiurheiluliiton (NPIF) hallitus kokoontui 22.-24.5 Turkuun vuosikongressiin. Pohjoismaiden poliisiurheiluliitto koostuu Suomen, Norjan, Tanskan, Ruotsin ja Islannin poliisiurheiluliittojen edustajista. Liiton hallituksen puheenjohtajina toimivat jäsenmaat vuorotellen kahden vuoden ajan. Suomen puheenjohtajuus oli loppusuoralla, minkä vuoksi kongressi järjestettiin Suomessa. Kongressi oli samalla johtajuuskauden päätös.

Kongressipaikkakunnaksi oli valittu keväinen Turku. Turun kongressissa tehtiin merkittäviä päätöksiä Pohjoismaisen poliisiurheilun edistämiseksi. Merkittävin uudistus oli Viron jäsenyyden hyväksyminen yhteisöön. Kongressin päätteeksi Suomen poliisin urheiluliiton puheenjohtaja Marko Törmänen luovutti NPIF valtikan norjan Ellen Marie Burheimille.

26.5.2015

Naisten poliisilentopallomaajoukkue karsii EM- kisapaikasta Tanskassa

Poliisinaiset osallistuvat lentopallon EM - karsintaan Kööpenhaminassa 27.-29.5.2015. Kevään aikana EM-kisoihin pääsemisestä karsitaan kolmessa lohkossa. Euroopan mestaruudesta kisataan lokakuussa Venäjällä. Suomi osallistuu karsintalohkoon A, jossa vastustajina ovat Tanska ja Slovakia. Karsintalohkon voittaja jatkaa EM kisoihin. Tanska ja Slovakia ovat Suomelle entuudestaan tuttuja vastustajia ja Suomi  on selvä ennakkosuosikki lohkovoittajaksi.

Suomen joukkue osallistuu karsintoihin seuraavalla kokoonpanolla:
Aro Satu
Jaakkola Marja
Kakko Heli
Kari Tiina
Karttunen Sanna
Kumpulainen Laura
Kumpumäki Jaana
Laitinen Sonja
Lautamatti Sanna
Lindberg Mirva
Pennanen Anne
Seppänen Johanna

Valmentaja: Mattila Jari
Huoltaja: Pohjonen Satu

Poliisien EM-kisoista voit lukea lisää osoitteessa www.USPE.org

25.5.2015

Vuoden poliisiurheilijaksi valittu Fredrik Smulter voitti lauantaina 23.5. neljännen maailmanmestaruutensa penkkipunnerruksessa yli 120-kiloisten sarjassa. Tulos 401 kg on samalla uusi maailmanennätys. Onnea Fredrik!

5.5.2015

LentopalloaPoliisit kamppailevat lentopallon Suomen mestaruudesta Tampereella

Poliisien lentopallo mestaruudesta kamppailaan Poliisiammattikorkeakoululla 5.-6.5. Mestaruudesta kisaa kuusi joukkuetta.

Kisoissa mukana:

Vaasan poliisiurheilijat
Oulun poliisiurheilijat
Lounais - Suomen poliisi
Pohjois-Savon poliisi
Liikenne poliisi
Poliisiammattikorkeakoulu

Turnauksessa pelataan yksinkertainen otteluohjelma, jossa kaikki kohtaavat toisensa. Jokainen ottelu on tärkeä ratkaistaessaan mestaruudesta. Kisaisäntänä toimii Polamk.

8.4.2015

Sinun juttusi tänne tai lehteen?

Onko sinulla kilpailujuttu, jonka haluaisit joko tänne sivuillemme tai painettuun poliisiurheilulehteen? Lue ensin Ohjeita kirjoittajalle ja lähetä sen jälkeen materiaalisi meille.

8.4.2015

Ilmoita kilpailusi tapahtumakalenteriin

Voit ilmoittaa oman kilpailusi Tapahtumakalenteriin laittamalla sähköpostia poliisiurheilu[at]poliisi[.]fi. Huomioithan, ettei kalenteri ole ns. virallinen kilpailuinfosivu, vaan sinne tulee vain tapahtuman ajankohta ja tarvittaessa yhteyshenkilö. Ilmoita kilpailuista poliisihallinnon sisäisillä kanavilla.

8.4.2015

 SPUL:n uudet sivut on avattu!

Uudet internet-sivumme ovat vihdoin auki. Käytäthän uusinta selainta, jotta asetukset näkyvät oikein. Poliisihallinnon koneilla sivut eivät välttämättä näy oikein. Sivumme ovat responsiiviset, joten voit käyttää näitä kätevästi myös esim. älypuhelimella tai tabletilla.