SPUL:n golf-osakkeet edelleen jäsenistön käytössä

GolfkuvaSPUL:n jäsenillä on käytössään golf-osakkeet Golf Pirkkalasta, Revontuli Golfista ja Wiurila Golfista. Osakkeita voivat käyttää ne SPUL:n jäsenet, jotka ilmoittavat nimensä sähköpostilla osoitteeseen poliisiurheilu(ät)spul.fi viimeistään 15.5.2016 ja maksavat 40 euron omavastuumaksun. Kausimaksu tulee maksaa SPUL:n tilille  FI49 1555 3000 1004 39 myös viimeistään 15.5.2016 . Maksu peritään kerran koko pelikaudesta ja sillä katetaan osa osakkeiden yhtiövastikkeesta. Omavastuumaksu on vain nimellinen, ja SPUL:n hallitus päätöksellään haluaa alentaa jäsenistön kynnystä harrastaa lajia ja luoda pelimahdollisuuksia.

Pelioikeus on vain SPUL:n jäsenellä, eikä sitä voi siirtää toiselle. Pelioikeus tarkastetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä Caddymasterin toimistossa SPUL.n lähettämästä nimilistasta Green Cardin tarkastamisen yhteydessä. Pelaajat varaavat itse lähtöaikansa suoraan kentältä.

Golf Pirkkalan säännöt

Golf Pirkkalassa jäsenistön käytössä on jatkossa 60 kpl:n sarjakortti, jota voi käyttää milloin vain. Sarjakortilla pelatessa pelaajia voi olla samaan aikaan kentällä rajaton määrä. Liput on ladattu asiakastietoihimme ja niitä käytetään numerokoodilla. Koodi ja jäsentunnus lähetetään sähköpostilla maksun maksaneille.

Varausohjeet Pirkkalaan:
-Varausaika 2 viikkoa (13 päivää) eteenpäin
-Pelaaja voi varata ajat suoraan nexgolfiin omilla jäsentunnuksilla tai soittamalla
-Ajanvaraukseen kirjataan sarjakortin numero
-Lähtöaika vahvistettava viim. 15 min ennen
-Mahdolliset peruutukset 4 h ennen lähtöaikaa.

Wiurila

Wiurilassa (Salo) SPUL:lla on yksi pelioikeus. Kauden käyttökertojen määrää/osake ei Pirkkalassa eikä Wiurilassa ole rajoitettu. Rajoitusta tulee käytännössä kuitenkin siitä, että kentällä voi olla jäseniä samanaikaisesti vain pelioikeuksien oikeuttama määrä. HUOM! Pelaaja joutuu maksamaan pelaamisesta 15 euroa/kierros.  Menettely koskee kaikkia ns. firmaosakkeilla pelaavia.

Revontuli

Revontuli-Golfissa (Hankasalmi) SPUL saa osakkeella käyttöönsä 60 pelilippua. Lippuja jäsenet voivat käyttää vaikka niin, että samanaikaisesti kentälle lähtee 4 jäsentä. Tällöin kuluu luonnollisesti 4 lippua ja nämä vähennetään kauden pelilippujen määrästä (60) aina siihen saakka kunnes vimeinenkin lippu on käytetty. Tähän asti peliliput ovat kyllä riittäneet koko kaudeksi. Revontuli-Golfissakaan ei kentällä saa olla samanaikaisesti jäsenistöä kuin yhdessä lähdössä kerrallaan. Vasta sitten kun jäsenlähtö on pelannut kierroksen loppuun (oli sitten yksi tai neljä jäsenpelaajaa), voi seuraava jäsenlähtö lähteä. Yksi pelaaja voi käyttää enintään 10 lippua.

Onnistunutta golf-kautta!

Yhteystiedot:

Pirkkala Golf, Vaittintie 95, Pirkkala, puh: 03 - 368 4444
Revontuli Golf, Ysitie 1543, Hankasalmi, puh: 014 - 844 8292
Wiurila Golf, Wiurilantie 126, Halikko, puh: 02 - 727 8100