Palkitut

parhaat_2015

Parhaat palkittu 2015

Tänä vuonna palkittiin neljä henkilöä - vuoden poliisiurheilija (hän on samalla myös vuoden miespoliisiurheilija), vuoden naispoliisiurheilija ja kaksi henkilöä puheenjohtajan maljoilla.

Vuoden poliisiurheilija:

Fredrik Smulter, joka samalla vuoden miespoliisiurheilija. "Freddi" on nelinkertainen maailmanmestari vuosilta 2009, 2012, 2014 ja 2015. Vuonna 2014 hän voitti superraskaan sarjan maailmanmestaruuden 400 kg:n maailmanennätystuloksella. Vuonna 2015 maailmanmestaruuskisoissa Sundsvallissa hän paransi ennätykseksi 401kg.

Vuoden naispoliisiurheilija:

maratoonari Pauliina Tommola. Pauliina voitti PM-pronssia Islannin laatujaan ensimmäisistä PM-kisoista. Hän on ollut vuosia ykkösnaisjuoksijamme ja aina takonut lähes 3 tunnin aikoja.

Puheenjohtajan maljat:

Heidi Foxell Hyvinkäällä ammutuksi tullut jalkapalloilija, mutta joka nykyisin jo pelaa mm. pyörätuolisulkapalloa ja suunnittelee jatkavan opintojaan. Osoittanut sisukkuutta nousta vaikean vammautumisen jälkeen.

vrk. Tuomas Pelkonen Espoosta, joka juoksi 100 km hyväntekeväisyysjuoksuna Heidin kuntoutukseen. Juoksi kesällä ja keräsi rahaa 50 000 euroa, jotka luovutettiin viime joulukuussa.

Parhaat palkittu 2014

Ammunta: Jarmo Salo

Jarmo saavutti poliisin ampumamestaruuskisoissa mestaruuden. Tämän lisäksi hän saavutti kuluneena vuonna yleisen sarjan Suomen Mestaruuden ampumaurheiluliiton kisoissa. Tämä yleinen SM-kulta vaikutti päätökseen eniten, sillä se...

Lue lisää

Vuoden poliisiurheilijat 1973 -

Vuoden 2014 poliisiurheilijaksi valittiin Fredrik Smulter.

Lue lisää