Parhaat 2015 valittu

parhaat_2015

Fredrik Smulter, Pauliina Tommola ja Tuomas Pelkonen

Tänä vuonna palkittiin neljä henkilöä - vuoden poliisiurheilija (samalla myös vuoden miespoliisiurheilija), vuoden naispoliisiurheilija ja kaksi henkilöä saivat puheenjohtajan maljat.

Vuoden poliisiurheilija:

Fredrik Smulter, joka samalla vuoden miespoliisiurheilija. "Freddi" on nelinkertainen maailmanmestari vuosilta 2009, 2012, 2014 ja 2015. Vuonna 2014 hän voitti superraskaan sarjan maailmanmestaruuden 400 kg:n maailmanennätystuloksella. Vuonna 2015 maailmanmestaruuskisoissa Sundsvallissa hän paransi ennätykseksi 401kg.

Vuoden naispoliisiurheilija:

Maratoonari Pauliina Tommola. Pauliina voitti PM-pronssia Islannin laatujaan ensimmäisistä PM-kisoista. Hän on ollut vuosia ykkösnaisjuoksijamme ja aina takonut lähes 3 tunnin aikoja.

Puheenjohtajan maljat:

Foxell

Heidi Foxell

Heidi Foxell, Hyvinkäällä ammutuksi tullut jalkapalloilija, mutta joka nykyisin jo pelaa mm. pyörätuolisulkapalloa ja suunnittelee jatkavan opintojaan. Osoittanut sisukkuutta nousta vaikean vammautumisen jälkeen. Heidistä voit lukea lisää seuraavasta Poliisiurheilulehdestä.

vrk. Tuomas Pelkonen Espoosta, joka juoksi 100 km hyväntekeväisyysjuoksuna Heidin kuntoutukseen. Juoksi kesällä ja keräsi rahaa 50 000 euroa, jotka luovutettiin viime joulukuussa.